Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lieve mensen, 


Ik ben een Maltezer teefje van 2 jaar. Mijn naam is Sara, en ik ben gesteriliseerd. Ik heb met mijn baasje 5 cursussen gedaan, waarbij het heel goed ging. Maar eenmaal los in bos of huis ben ik  ter plekke alles vergeten. Ik vermaak me dan met een heleboel dingen die mijn baasje niet op prijs stelt. Soms denkt ze dat ik te slim ben en dat zou zo maar waar kunnen zijn.  Ik ben ondeugend en uitdagend, maar kan helaas ook lelijk grommen, met name bij speeltjes die ik moet afgeven. Mede daarom vertrouwt ze mij  niet met kinderen.

Mijn baasje heeft ondanks de vele tijd die zij aan mij heeft besteed geen klik met mij en wil mij daarom herplaatsen. Ze heeft echt heel veel geduld gehad. Maar ik ben gewoon veel te slim en wil uitdagingen aangaan met een lief nieuw baasje die ook veel geduld heeft met mij.

Ik houd van wandelen en water, maar aan regen heb ik een hekel, wat eigenlijk niet zo gek is want ik ben tenslotte een Maltezer. Ik kan goed met andere honden (groot en klein), maar van sommige honden houd ik nu eenmaal niet en dan doe ik wel eens lelijk. Ik weet niet waarom. Ik ben niet gewend aan katten en jaag ze het liefst de tuin uit. Het is tenslotte mijn tuin. In de avond ben ik erg rustig en lig ik graag op schoot.
Als jij, mijn lieve, nieuwe baasje, de uitdaging met mij wilt aangaan voor fijne wandelingen zonder regen, mij nieuwe dingen kunt leren, en mij een warme schoot kunt aanbieden, dan worden we wellicht beiden blij. Bij interesse en vragen neem  contact op met 0611311789.

Een foto stuurt mijn baasje graag op via de mail.

Davy heeft een mooi forever-home gekregen in Groningen en gaat vaak mee naar het verzorgingscentrum om heerlijk te knuffelen.


Onze Stanley heeft een heerlijk nestje gevonden bij een vriendin in Emmeloord we gaan hem vast nog eens terugzien...


Star Light heeft na 2 weken wachten en goed verzorgd te zijn door Petra Lüpertz uiteindelijk een gouden mandje gevonden bij lieve mensen in Duisburg. 

0